Friet foodtruck van het jaar en cijfer 9 in AD Friettest

Mobiele Foodtruck

Mobiele foodtruck voor op je bedrijfsfeest, bruiloft of festival?

Hieper de Pieper kun je huren op elk evenement dat je maar kunt bedenken. Of het nu een bruiloft is, een bedrijfsborrel, een festival of gewoon omdat je zin hebt in verse friet, het wordt pas echt een feest als Hieper de Pieper is geweest.
1 van de 7 Mobiele Foodtruck van Hieper de Pieper
1 van de 7 Mobiele Foodtruck van Hieper de Pieper
Je kunt onze mobiele foodtrucks op elke locatie in Nederland huren alwaar wij de (h)eerlijkste verse friet en verse snacks zullen serveren waar je gasten de vingers bij af zullen likken. Niet alleen serveren wij heerlijke verse friet, we hebben ook keuze uit verschillende verse vlees en vegetarische snacks.

Wij hebben verschillende opties wanneer je een foodtruck wilt huren, zoals onze grote Mercedes bus, onze kleinere Volkswagen bus, een mobiele bar, maar ook een frietfiets. Zo is er voor ieder wat wils. Zo kun je onze foodtrucks plaatsen op een groot bedrijfsevenement of in de achtertuin.

Wanneer je voor een evenement op zoek bent naar een mobiele foodtruck waar de lekkerste verse friet van Nederland wordt geserveerd, waar het personeel een lach op het gezicht van de gasten kan toveren en waar jouw feestje nog gezelliger van wordt? Kijk dan niet verder en huur 1 van onze foodtrucks in!

Wil je meer weten over een mobiele foodtruck met verse friet, onze frietfiets of mobiele bar? Of wil je meer weten over onze friet of verse en huisgemaakt snacks? Neem dan contact met ons op via onze Facebookpagina of vraag een offerte aan via onze website. Bellen kan natuurlijk ook, zie onze contactgegevens op onze website.

Vraag gratis een offerte aan bij Hieper de Pieper

Bedrijfsfeest, Catering, Festival? En op zoek naar de lekkerste verse friet, burgers en andere gerechten vanuit 7 opvallende foodtrucks? Vraag gratis een offerte aan of bel ons.
Mr Pieper