Friet foodtruck van het jaar en cijfer 9 in AD Friettest

Huur een foodtruck

Huur een foodtruck voor je bedrijfsfeest, bruiloft of festival.

De 7 verschillende foodtrucks van Hieper de Pieper kun je huren op elk evenement dat je maar kunt bedenken. Of het nu een bruiloft is, een bedrijfsborrel, een festival of gewoon omdat je zin hebt in verse friet op locatie, het wordt pas echt een feest als Hieper de Pieper is geweest. Je kunt onze friet foodtrucks op elke locatie in Nederland huren alwaar wij de (h)eerlijkste verse friet en verse snacks zullen serveren waar je gasten de vingers bij af zullen likken. Niet alleen serveren wij heerlijk verse friet, we hebben ook keuze uit verschillende verse vlees en vegetarische snacks.
1 van de 7 Mobiele Foodtruck van Hieper de Pieper
Iedereen is dol op Hieper de Pieper friet
Wij hebben verschillende opties wanneer je een frietkraam wilt huren, zoals onze grote Mercedes bus, onze kleinere Volkswagen bus, een mobiele bar, maar ook een frietfiets. Zo is er voor ieder wat wils. Zo kun je ons als frietkraam plaatsen op een groot bedrijfsevenement tot aan de achtertuin. Onze friet komen voort uit onze passie om mensen te laten proeven dat friet lekkerder, puurder en gezonder is wanneer het vers van het land komt, en vers in de schil bereid wordt. Onze verse mayonaise maakt het geheel helemaal af! En onze snacks lekkerder zijn omdat ze huisgemaakt zijn, waar aandacht en boel liefde in is gestopt.

Wij serveren naast onze friet vegetarische en glutenvrije snacks zoals onze zeewierkroket, groentekroket of verse vleeskroket. Deze zijn er ook in bitterbal variant. Nieuw zijn Mr. Hieper’s hete honden, zo onweerstaanbaar lekker! Wanneer je voor een evenement op zoek bent naar een frietkraam waar de beste friet van Nederland wordt geserveerd, waar het personeel een lach op het gezicht van de gasten kan toveren en waar jouw feestje nog gezelliger van wordt? Kijk dan niet verder en huur ons als frietkraam in!

Wil je meer weten over een mobiele foodtruck met verse friet, onze frietfiets of mobiele bar? Of wil je meer weten over onze friet of verse en huisgemaakt snacks? Neem dan contact met ons op via onze Facebookpagina of vraag een offerte aan via onze website. Bellen kan natuurlijk ook, zie onze contactgegevens op onze website.

Vraag gratis een offerte aan bij Hieper de Pieper

Bedrijfsfeest, Catering, Festival? En op zoek naar de lekkerste verse friet, burgers en andere gerechten vanuit 7 opvallende foodtrucks? Vraag gratis een offerte aan of bel ons.
Mr Pieper