Friet foodtruck van het jaar en cijfer 9 in AD Friettest

Filosofie

Van Pieperbar tot mini-festival met 7 verschillende foodtrucks en overheerlijke diverse gerechten.

De naam Hieper de Pieper legt in een keer uit waar we voor staan: Hiep zeg je om iemand geluk te wensen, Hieper staat voor het enthousiasme en de energie waarmee we onze gerechten serveren en de Pieper is het ambachtelijke basis ingrediënt van onze gerechten, bij elkaar maakt dit Hieper de Pieper een feestje, gezelligheid en genieten. Met onze 7 foodtrucks rijden we door heel Nederland en België om de tofste bedrijfsevenementen en festivals te voorzien van de lekkerste friet, burgers en huisgemaakte snacks.

Inmiddels ruim 8 jaar geleden is Hieper de Pieper ontstaan uit onze passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met (h)eerlijke verse, vegetarische en glutenvrije producten. Onze verantwoorde producten zijn puur natuur. Beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal véél lekkerder.

Onze klanten kunnen genieten van onze verse en ongeschilde friet, ook verkrijgbaar als “Friet Stoverij” : verse friet, huisgemaakt stoofvlees, met een verse mango / uien chutney & bionaise. Verder serveren wij belachelijk lekkere hotdogs en de lekkerste burgers. Ook hebben we een uniek fingerfood assortiment zoals onze zelf ontwikkelde oesterzwamkroket, groentekroket of vleeskroket. Voor bij de borrel serveren we bitterballen in de vlees,- of oestervariant.

Zowel meatlovers als vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres om deze (h)eerlijke producten te proeven!

Vanuit onze foodtrucks, pieperbarren & friet (pieper) fiets kunnen we zowel het volledige assortiment aanbieden alsmede geselecteerde items serveren;
  • Verse Friet met Bionaise, Truffelmayonaise of Bourbon mayonaise.
  • Verse Friet met Huisgemaakt stoofvlees, en een uien/mango chutney
  • Oesterzwamkroket
  • Mr Hieper Hot Dogs
  • Bio Vleeskroket
  • Mr Hieper Hot Dogs
  • Bio Groentekroket
  • Huisgemaakt Hamburger
  • Onze kroketten hebben we ook in een bitterbal variant
Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Naast ons ‘standaard’ assortiment hebben we ook maatwerk catering, denk hierbij aan overheerlijke salades, nagerechten maar ook een drankbar en aankleding behoren tot de mogelijkheden.

Vanwege onze diversiteit in Foodtrucks zijn wij zeer flexibel in wat wij kunnen aanbieden en is er voor elk event een passende optie.

Vraag gratis een offerte aan bij Hieper de Pieper

Bedrijfsfeest, Catering, Festival? En op zoek naar de lekkerste verse friet, burgers en andere gerechten vanuit 7 opvallende foodtrucks? Vraag gratis een offerte aan of bel ons.
Mr Pieper